Smažené kuře po francouzsku recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí4 porce

Smažené kuře po francouzsku je syté, takže jako přílohu doporučujeme čerstvé zeleninové saláty ze sezónní zeleniny. Doporučujeme třeba salát z rajských jablíček.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 1 kuře
  • rostlinný olej
  • těstíčko:
  • 2 vejce
  • 3 lžíce hladké mouky
  • 1,5 lžíce rostlinného oleje
  • sůl
  • marináda:
  • 1 cibule
  • špetka soli
  • špetka mletého pepře
  • 1 lžíce octa
  • rostlinný olej


Způsob přípravy

Ze všech uvedených ingrediencí si připravíme marinádu. Do marinády vložíme naporcované kousky kuřete , které jsme zbavili velkých kostí. Maso pak necháme v chladnu marinovat alespoň 1 hodinu.

Nyní kuřecí porce lehce osušíme a obalíme je v těstíčku. Připravíme ho rozšleháním vajec s moukou, solí a olejem.

Na rozpáleném oleji ve vyšší pánvi pak zvolna kuřecí porce smažíme dozlatova.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Smažené kuře po francouzsku recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Smažené kuře po francouzsku.
Nebo hledejte podobné podle části názvu smažené kuře francouzsku .
Hledat podobné recepty na internetu jako Smažené kuře po francouzsku

Kde najít informace



×