Sdílet:

Smažená treska recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí4 porce

Smažená treska v pikantním těstíčku bude chutnat s hranolky a s čerstvým salátem, ale třeba i s bramborovou kaší. Můžete přidat i tatarskou omáčku nebo jinou oblíbenou omáčku. Pokud máte raději jinou rybu, například kapra, klidně ho použijte.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 500 g tresky
  • 2 vejce
  • 1 lžíce mléka
  • 1 lžíce nastrouhaného eidamu
  • hladká mouka
  • špetka mleté papriky
  • špetka mletého kmínu
  • špetka kurkumy
  • špetka mletého zeleného pepře
  • sůl
  • olivový olej na smažení


Způsob přípravy

Rybu nakrájíme na menší porce. V míse ušleháme vejce s mlékem, přidáme sýr, sůl, pepř, papriku, kmín a kurkumu. Promícháme a pak postupně za stálého šlehání přidáváme mouku, až vznikne středně husté těstíčko.

Každou porci ryby v těstíčku obalíme a na horkém oleji osmažíme z obou stran dozlatova.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Smažená treska recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Smažená treska.
Nebo hledejte podobné podle části názvu smažená treska .
Hledat podobné recepty na internetu jako Smažená treska


×