Smažené cibulové kroužky recept

Redakce

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření40 minPočet porcí4 porce

Smažené cibulové kroužky můžeme podávat jako předkrm. Také se hodí jako pochoutka k pivu či vínu.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 2 velké bílé cibule
  • olej
  • 4 lžíce hladké mouky
  • 2 vejce
  • sůl
  • 1 lžíce polohrubé mouky
  • kečup
  • tatarská omáčka
  • zakysaná smetana
  • 1 lžíce sody
  • 2 lžíce solamylu


Způsob přípravy

Smažené cibulové kroužky můžeme podávat jako předkrm. Také se hodí jako pochoutka k pivu či vínu. Oloupané cibule nakrájíme opatrně na pravidelné kroužky. Osolíme je a posypeme trochou polohrubé mouky. V míse rozmícháme vejce s hladkou moukou, přidáme sodu, solamyl a trochu soli.

Cibulové kroužky namočíme v této směsi a hned je smažíme v rozpáleném oleji dorůžova. Pak je necháme na papírových ubrouscích okapat. Jako dip použijeme kečup, tatarskou omáčku nebo zakysanou smetanu.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Smažené cibulové kroužky recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Smažené cibulové kroužky.
Nebo hledejte podobné podle části názvu smažené cibulové kroužky .
Hledat podobné recepty na internetu jako Smažené cibulové kroužky

Kde najít informace



×