Sekaná pečená v listovém těstě recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření90 minPočet porcí6 porcí

Sekaná pečená v listovém těstě je trochu jiný způsob, jak připravit takové oblíbené a snad i klasické jídlo, jako je sekaná. Jako přílohu doporučujeme zeleninu, buď dušenou nebo vařenou v páře.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 250 g hovězího masa
  • 250 g prorostlého vepřového masa
  • 1 balení listového těsta
  • 3vejce
  • 2 lžíce mléka
  • 1 malá cibule
  • strouhanka
  • sůl
  • mletý černý pepř
  • špetka sušené majoránky
  • olivový olej


Způsob přípravy

Oba druhy masa umeleme na masovém strojku a promícháme. Přidáme dva žloutky, mléko a nadrobno nakrájenou cibuli. Podle potřeby přidáme strouhanku a okořeníme pepřem, majoránkou a osolíme. Troubu si předehřejeme na 180 stupňů.

Na vále si rozválíme listové těsto. Masovou směs rozdělíme na dvě šišky a každou pevně do těsta zabalíme . Rozšleháme jedno vejce a obalené šišky jím potřeme ze všech stran. Položíme je do olejem vymazaného pekáče a v předehřáté troubě sekanou pečeme přibližně 45 až 50 minut.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Sekaná pečená v listovém těstě recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu sekaná pečená listovém těstě .
Hledat podobné recepty na internetu jako Sekaná pečená v listovém těstě

Kde najít informace



×