Segedínský guláš recept

Monika K.

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření40 minPočet porcí4 porce

Skvělé jídlo se zelím. To je segedínský guláš. Servírovaný s chlebem nebo knedlíkem.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 1/2 kg zelí kysané - bílé
  • sůl
  • olej - slunečnicový
  • černý pepř - mletý
  • cukr - krupice
  • 3 kuličky nové koření
  • 1 ks bobkový list
  • kuřecí nebo hovězí vývar
  • 1 kelímek - šlehačka
  • chléb (na zahuštění)
  • vepřové maso - kýta
  • 1 ks velká kuchyňská cibule
  • sladká paprika - mletá


Způsob přípravy

Cibuli zbavíme slupky a osmahneme na oleji. Přisypeme pokrájené vepřové maso a promícháme.

Na prkénku si pokrájíme zelí a přendáme ho k masu. Přilijeme vývar a vhodíme koření. Trochu osladíme a vaříme.

Zahustíme rozdrobeným vnitřkem chleba. Pokračujeme ve vaření. Později vyndáme nové koření a bobkový list.

Na závěr vmícháme šlehačku a máme hotovo. Servírujeme s oblíbenou přílohou (knedlík, chléb). Dobrou chuť.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Segedínský guláš recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Segedínský guláš.
Nebo hledejte podobné podle části názvu segedínský guláš .
Hledat podobné recepty na internetu jako Segedínský guláš

Kde najít informace



×