Salát z pečených brambor zeleninou a masem recept

Monika K.

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření90 minPočet porcí4 porce


Křehké masíčko, pečené brambůrky a zelenina. Salát podáváný za tepla i za studena. Příjemná změna v jídelníčku.

(celý recept)

Ingredience receptu

  • brambory
  • koření na brambory
  • sůl
  • řepkový olej
  • medvědí česnek – sušený
  • mrkev
  • celer
  • červená paprika - kapie
  • jarní cibulka
  • salát pak choi
  • králík


Způsob přípravy

Králíka si uvaříme v osolené vodě, v hrnci na sporáku. Ideálně s kořenovou zeleninou. (mrkev, celer) Mezi tím si brambory omyjeme, nakrájíme a rozložíme na pečící papír na plech. Zakápneme řepkovým olejem. Brambory osolíme, okořeníme medvědím česnekem a posypeme kořením na brambory. Dáme péci do trouby.

Měkké uvařené maso obereme od kosti a dáme do mísy. Brambory pokrájíme a přidáme k masu.

Na pánev si kápneme olej a přidáme omytou a rozkrájenou jarní cibulku, červenou papriku a natrhaný salát pak choi. Chvíli zlehka osmahneme. Směs posypeme maso a brambůrky v míse.

Důkladně promícháme. Tip: servírujeme s tatarskou omáčkou Dobrou chuť.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Salát z pečených brambor zeleninou a masem recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu salát pečených brambor zeleninou masem .
Hledat podobné recepty na internetu jako Salát z pečených brambor zeleninou a masem

Kde najít informace



×