Rýžová kaše s jablkem a medem recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí4 porce

Rýžová kaše s jablkem a medem, k tomu dobrý čaj, to může být chutný začátek nového dne. Pokud na to ráno nemíváte čas, co třeba večeře.

Ingredience receptu

  • 3 hrnky plnotučného mléka
  • 1 hrnek rýže
  • 1 lžíce včelího medu
  • 1 velké jablko
  • špetka skořice
  • čokoláda - dle volby


Způsob přípravy

Rýži důkladně propláchneme studenou vodou. V hrnci smícháme mléko s medem a špetkou skořice, přidáme propláchnutou rýži, zakryjeme hrnek pokličkou a vše přivedeme k varu.

Nyní trochu snížíme teplotu a za občasného míchání kaši zvolna vaříme až půl hodiny, dokud rýže nezměkne.

Do uvařené kaše vmícháme najemno nastrouhané jablko a můžeme podávat. Kdo má rád čokoládu, může si kaši posypat nastrouhanou čokoládou.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Rýžová kaše s jablkem a medem recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu rýžová kaše jablkem medem .
Hledat podobné recepty na internetu jako Rýžová kaše s jablkem a medem


×