Rybí karbanátky na grilu recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření30 minPočet porcí4 porce

Rybí karbanátky na grilu jsou z bílé tresky. Přílohu si zvolíte podle sebe, mohou to být například pečené brambory, hranolky nebo grilovaná zelenina.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 1/2 cibule
  • 1 vejce
  • 3 snítky petrželky
  • 600 g bělomasé tresky
  • 1 lžíce kaparů
  • 100 g parmezánu
  • strouhanka
  • olivový olej
  • sůl
  • mletý černý pepř


Způsob přípravy

Gril zahřejeme na 200 stupňů. Rybí maso roztrháme na drobné kousky. V míse ho smícháme s nadrobno nasekanou petrželkou, přidáme nastrouhanou cibuli, nastrouhaný parmezán, vejce a kapary. Nakonec přidáme strouhanku, tolik, aby vzniklo tužší těsto.

Směs podle chuti osolíme a opepříme. Vytvoříme karbanátky a z každé strany je potřeme olivovým olejem.

Na rozpáleném grilu karbanátky grilujeme z každé strany asi 4 minuty a hned podáváme.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Rybí karbanátky na grilu recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Rybí karbanátky na grilu.
Nebo hledejte podobné podle části názvu rybí karbanátky grilu .
Hledat podobné recepty na internetu jako Rybí karbanátky na grilu

Kde najít informace



×