Rizoto s kuřecím masem a hlívou ústřičnou recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření30 minPočet porcí4 porce

Rizoto s kuřecím masem a hlívou ústřičnou připravíte za méně než půl hodiny. Použijte rýži basmati, je pro rizoto jedna z nejlepších.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 200 g kuřecích prsou
  • 200 g rýže basmati
  • 120 g mraženého hrášku
  • 150 ml kuřecího vývaru
  • 150 g hlívy ústřičné
  • sůl
  • mletá černý pepř
  • olivový olej
  • čerstvá zelená petrželka


Způsob přípravy

Rýži uvaříme ve slané vodě podle návodu na obalu. Ve vysoké pánvi zahřejeme olej, přidáme na malé kousky nakrájené kuřecí maso a smažíme ho asi 5 minut ze všech stran. Pak maso přesypeme do mísy a do pánve nasypeme hlívu ústřičnou a mražený hrášek. Vše podlijeme vývarem a za občasného míchání směs dusíme 5 minut.

Nyní do pánve přidáme kuřecí maso, uvařenou rýži, špetku soli a pepře, nasekanou petrželku, vše dobře promícháme a už jen prohřejeme.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Rizoto s kuřecím masem a hlívou ústřičnou recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu rizoto kuřecím masem hlívou ústřičnou .
Hledat podobné recepty na internetu jako Rizoto s kuřecím masem a hlívou ústřičnou

Kde najít informace



×