Remuládová omáčka recept

Lukáš Svítil

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření10 minPočet porcí4 porce

Remuládová omáčka a její recept najdete o kousek níže. Remuládovou omáčku můžete trochu ozvláštnit kurkumou nebo nabrousit cayenským pepřem.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 2 žloutky
  • 1 lžička hořčice
  • 1 1/2 dl oleje
  • citronová šťáva
  • 2 dl kyselé smetany
  • sůl
  • 6 dkg kyselých okurek
  • sardelová pasta
  • trochu kaviáru
  • snítka zelené petržele
  • trochu práškového cukru
  • ocet
  • pažitka


Způsob přípravy

Žloutky opatrně oddělíme od bílků a dáme do porcelánové misky. K žloutkům přidáme hořčici a za stálého míchání přikapáváme olej. Takto připravíme základní majonézu, do které vmícháme citronovou šťávu, kyselou smetanu, sůl, nadrobno nakrájené kyselé okurky, podle chuti sardelovou pastu, trochu kaviáru, usekanou zelenou petržel, podle chuti cukr a ocet a nasekanou pažitku.

Všechno dohromady dobře promícháme.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Remuládová omáčka recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Remuládová omáčka.
Nebo hledejte podobné podle části názvu remuládová omáčka .
Hledat podobné recepty na internetu jako Remuládová omáčka

Kde najít informace



×