Sdílet:

Pstruh namodro recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření45 minPočet porcí2 porce

Pstruh namodro je jednoduchý recept na jemnou delikatesní rybu. K němu nejlépe vařené brambory polité máslem.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 2 pstruhy
  • 1 citron
  • zelená petržel
  • máslo
  • sůl
  • potravinářský provázek


Způsob přípravy

Pstruhy vykucháme a odstraníme i žábry. Opláchneme je, osolíme uvnitř i na povrchu a ocasem a hlavou protáhneme provázek tak, aby se ryby pěkně stočily.

Vložíme je do vroucí osolené vody a vaříme přibližně 11 až 13 minut, podle velikosti. Pak je vyndáme z vody, odstraníme provázek a na (nejlépe předehřátém) talíři je polijeme horkým rozpuštěným máslem, posypeme zelenou petrželkou a ozdobíme plátky citronu.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Pstruh namodro recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Pstruh namodro.
Nebo hledejte podobné podle části názvu pstruh namodro .
Hledat podobné recepty na internetu jako Pstruh namodro


×