Sdílet:

Pstruh na zázvoru recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí2 porce

Pstruh na zázvoru pečený v troubě podávejte s bramborami jakkoliv připravenými. Také třeba s čerstvou zeleninou nebo zeleninovým salátem.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 2 pstruzi
  • 1 citron
  • 2 plátky anglické slaniny
  • zázvor
  • máslo
  • sůl
  • kmín
  • zelená petrželka


Způsob přípravy

Troubu předehřejeme na 180 stupňů. Ryby očistíme, zázvor oloupeme a nakrájíme na plátky.

Každou rybu osolíme a pokmínujeme vně i zevnitř. Položíme je do zapékací mísy vymazané máslem, dovnitř každého vložíme plátek slaniny a plátek zázvoru. Na každého pstruha ještě položíme zbylé plátky zázvoru a másla.

V předehřáté troubě ryby pečeme 15 až 30 minut podle velikosti. Na talíři pstruhy posypeme zelenou petrželkou a podáváme s plátkem citronu.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Pstruh na zázvoru recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Pstruh na zázvoru.
Nebo hledejte podobné podle části názvu pstruh zázvoru .
Hledat podobné recepty na internetu jako Pstruh na zázvoru


×