Sdílet:

Pstruh na bylinkách recept

Redakce

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření40 minPočet porcí2 porce

Letní počasí přímo vybízí k návštěvě sádek nebo připravených rybníků, kde si můžete ulovit čerstvou rybu. Když už máte uloveno, je třeba to jako mlsný kocour pořádně oslavit! Nachystejte si pstruha na bylinkách – budou se vám o něm zdát ještě pár dní ty nejbarvitější sny. Je možné, že si ve spánku ožužláte polštář. Tak dobrý tento recept je!
(celý recept)

Ingredience receptu

  • čerstvý pstruh
  • 3 stroužky česneku
  • 2 hrsti lístků bazalky
  • 1 hrst petrželové nati
  • máslo
  • mořská sůl
  • citrón


Způsob přípravy

Pstruha vykuchejte a pořádně propláchněte vodou.

Do vnitřního řezu rybou vložte nahrubo rozmixovanou směs soli, bazalky, česneku a petrželové nati.

Do ryby vložte tři tenké plátky másla, dvě kolečka citrónu a rybu uzavřete pomocí grilovacích kleští na ryby.

Opékejte z každé strany alespoň 15 minut.

Podávejte s opékanými bramborami nebo bramborovou kaší. Nezapomeňte při servírování na rybu položit plátky citrónu na pokapání.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Pstruh na bylinkách recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Pstruh na bylinkách.
Nebo hledejte podobné podle části názvu pstruh bylinkách .
Hledat podobné recepty na internetu jako Pstruh na bylinkách

Kde najít informace



×