Pražma na citrónovej omáčke s olivami recept

od rybára Petra

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření20 minPočet porcí1 porce

Filet z pražmy obalíme zľahka v múke. Na panvičke rozpustíme maslo na ktorom jemne orestujeme rozmarín, plátky citróna a z oboch strán filety pražmy. Pridáme čierne olivy a všetko podlejeme bielim vínom a rybacím vývarom. Dochutíme soľou a korením a rybu necháme uvariť.
www.rybyspeciality.sk/morske-ryby/prazma-kralovska/

(celý recept)

Ingredience receptu

  • Pražma Kráľovská
  • Čierne olivy
  • Rozmarín, maslo, citrón
  • Hladká múka
  • Cherry paradajky
  • Biele suché víno
  • Petržlenová vňať


Způsob přípravy

Filet z pražmy obalíme zľahka v múke.

Na panvičke rozpustíme maslo na ktorom jemne orestujeme rozmarín, plátky citróna a z oboch strán filety pražmy. Pridáme čierne olivy a všetko podlejeme bielim vínom a rybacím vývarom. Dochutíme soľou a korením a rybu necháme uvariť.

Na tanier uložíme rybu

omáčku na panvičke zjemníme maslom. Omáčkou prelejeme rybu a dodekorujeme citrónom, čerstvou petržlenovou vňaťou a cherry paradajkami. Pokvapkáme olivovým olejom.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Pražma na citrónovej omáčke s olivami recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu pražma citrónovej omáčke olivami .
Hledat podobné recepty na internetu jako Pražma na citrónovej omáčke s olivami

Kde najít informace



×