Pomazánka z tresčích jater recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření30 minPočet porcí4 porce

Pomazánka z tresčích jater chutná báječně. Můžeme ji namazat na plátky veky a připravit si chlebíčky. Když ji navrstvíme na opečený chléb, můžeme mít skvělou a zdravou večeři.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 1 cibule
  • 2 konzervy tresčích jater
  • 2 lžíce změklého másla
  • ve slupce vařené brambory
  • plnotučná hořčice


Způsob přípravy

Vařené brambory necháme vychladnout, oloupeme je a nastrouháme. Cibuli nakrájíme na drobno nebo také nastrouháme.

V misce rozmícháme cibuli s tresčími játry a máslem a podle chuti a potřeby přidáme nastrouhané brambory. Opatrně vše promícháme a podle chuti přidáme trochu hořčice.

Zbývá jen namazat pomazánkou plátky veky a chlebíčky doplnit třeba kouskem vařeného vejce s kyselou okurkou nebo jen půlkou plátku citronu.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Pomazánka z tresčích jater recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Pomazánka z tresčích jater.
Nebo hledejte podobné podle části názvu pomazánka tresčích jater .
Hledat podobné recepty na internetu jako Pomazánka z tresčích jater

Kde najít informace



×