Sdílet:

Polévka z kostí recept

Lukáš Svítil

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření120 minPočet porcí4 porce

Na polévku budete potřebovat několik hovězích, nikoliv vepřových, o něž si řekněte řezníkovi, nebo použijte hovězí žebra.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 3/4 kg hovězích kostí
  • 1 1/2 litru vody
  • 15 dkg kořenové zeleniny
  • 1 cibule
  • 1 pór
  • pepř
  • 2 zrnka nového koření
  • 2 dkg tuku


Způsob přípravy

Dobře omyté kosti rozsekáme, zalijeme studenou vodou a pomalu přivedeme do varu. Pod pokličkou vaříme asi 2 hodiny.

Kořenovou zeleninu očistíme, omyjeme a pokrájenou dusíme na tuku. Přidáme do polévky spolu s očištěnou cibulí, pórem, pepřem a novým kořením a osolíme.

Spolu dobře povaříme, přecedíme a zavaříme libovolnou zavářku.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Polévka z kostí recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Polévka z kostí.
Nebo hledejte podobné podle části názvu polévka kostí .
Hledat podobné recepty na internetu jako Polévka z kostí

Kde najít informace



×