Sdílet:

Polévka z holuba recept

Lukáš Svítil

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí4 porce

Tato holubí polévka je opravdová delikatesa pro opravdové gurmány. Jestli máte možnost sehnat někde čerstvého holuba, neváhejte si udělat tuto báječnou polévku z holuba.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 1 holub
  • 1 1/2 l vody
  • sůl
  • 10 dkg kořenové zeleniny
  • 1/2 zelené papriky
  • 1 zralé rajče
  • 1 cibule
  • 1 pór
  • pepř
  • 2 zrnka nového koření
  • trochu zelené petržele


Způsob přípravy

Očištěného a vykuchaného holuba omyjeme, dáme do studené vody, osolíme a pomalu vaříme.

Když je maso napolo měkké, přidáme očištěnou zelenou papriku, rajče, cibuli, pór, několik zrnek pepře a nového koření a spolu vaříme, až maso změkne.

Polévku přecedíme, zavaříme libovolnou těstovinu, přidáme nadrobno rozsekanou zelenou petržel a kousky masa z vařeného holuba.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Polévka z holuba recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Polévka z holuba.
Nebo hledejte podobné podle části názvu polévka holuba .
Hledat podobné recepty na internetu jako Polévka z holuba

Kde najít informace



×