Polévka z červené řepy s jablkem recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření30 minPočet porcí4 porce

Polévka z červené řepy s jablkem je polévka, která vás zasytí a můžete k ní přidat třeba opečený toust nebo čerstvé pečivo

Ingredience receptu

  • 4 červené řepy
  • 180 g mascarpone
  • 1 jablko
  • 2 brambory
  • mletý zázvor
  • sůl
  • panenský olivový olej
  • mletý černý pepř
  • zeleninový vývar
  • zelená petržel


Způsob přípravy

Řepu, jablko a brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky. Vše zalijeme vývarem a uvaříme do měkka. Po uvaření všechno rozmixujeme ponorným mixérem, přidáme podle potřeby vývar, osolíme a nakonec okořeníme špetkou pepře a zázvoru.

Do každé porce polévky přidáme lžíci mascarpone, pár kapek olivového oleje a snítku petrželky.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Polévka z červené řepy s jablkem recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu polévka červené řepy jablkem .
Hledat podobné recepty na internetu jako Polévka z červené řepy s jablkem


×