Polévka z červené řepy recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření100 minPočet porcí4 porce

Polévka z červené řepy je zdravá a sytá polévka, která zahřeje a zasytí obzvlášť v chladných dnech.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 3 ks červené řepy
  • 1 mrkev
  • 1/3 celeru
  • 1 petržel
  • 1 cibule
  • 500 g hovězího masa
  • 1 bobkový list
  • 5 kuliček pepře
  • sůl
  • mletý černý pepř
  • zakysaná smetana


Způsob přípravy

Z masa, mrkve, petržele, celeru, cibule, bobkového listu, kuliček pepře a vody uvaříme silný vývar.

Červenou řepu oloupeme a nakrájíme na kostičky. Zalijeme je vývarem a uvaříme do měkka. Do hotové polévky přidáme nakrájenou a uvařenou zeleninu a také maso nakrájené na malé kousky.

Polévku vrátíme na plotnu, dochutíme solí a pepřem, přivedeme k varu a vaříme ještě 15 minut. Každou porci polévky ozdobíme lžící zakysané smetany.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Polévka z červené řepy recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Polévka z červené řepy.
Nebo hledejte podobné podle části názvu polévka červené řepy .
Hledat podobné recepty na internetu jako Polévka z červené řepy


×