Polévka z bažanta nebo koroptve recept

Lukáš Svítil

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí4 porce

Polévka z bažante nebo koroptve se dělá hlavně po honech, ale máte-li možnost někde pořídit bažanta nebo koroptev, zkuste tento báječný recept.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 1 bažant nebo 2 koroptve
  • 1 1/2 litru vody
  • sůl
  • 1 cibule
  • 3 dkg másla
  • 15 dkg různé zeleniny
  • pepř
  • 2 zrnka nového koření
  • 1 dl červeného vína


Způsob přípravy

Očištěného vykuchaného bažanta nebo koroptve omyjeme, dáme do studené vody, přidáme sůl, očištěnou cibuli, několik zrnek pepře a nového koření. Přikryté pomalu vaříme.

Na rozpuštěném másle podusíme očištěnou pokrájenou zeleninu a přidáme k napůl uvařenému masu. Když je maso měkké, polévku přecedíme a zavaříme do ní pirožky plněné masem z vařeného bažanta nebo koroptve.

Hotovou polévku ochutíme červeným vínem.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Polévka z bažanta nebo koroptve recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu polévka bažanta nebo koroptve .
Hledat podobné recepty na internetu jako Polévka z bažanta nebo koroptve

Kde najít informace



×