Podzimní ovesná kaše recept

Adéla S.

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření20 minPočet porcí2 porce

Skvělá podzimní snídaně, která vás zasytí prohřeje a nastartuje váš organismus v pošmourných mlhavých dnech.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • Kaše:
  • 80 g ovesných vloček
  • (jemných)
  • 250 g mléka
  • 1/2 lžičky skořice
  • 15 g vanilkového proteinu
  • Tvaroh:
  • 100 g tvarohu (měkkého)
  • 1 lžička čekankového sirupu
  • Jablka:
  • 1 lžička přepuštěného másla
  • 1 jablko
  • 1/2 lžičky skořice
  • 1 lžička čekankového sirupu
  • oříšky na ozdobu


Způsob přípravy

Nejprve si orestujeme na přepuštěném másle plátky jablka, dochutíme čekankovým sirupem a skořicí a jablka dáme stranou. V servírovací misce si smícháme tvaroh a čekankový sirup.

V pánvi si orestujeme na sucho ovesné vločky. Poté do pánve přilijeme mléko a mícháme do té doby, než nám začne kaše zhostne. Potom přidáme skořici a odstavíme z plotny. Nakonec do kaše přimícháme protein.

Ovesnou kaši servírujeme s tvarohem a restovanými jablky. Nakonec ji můžeme dozdobit nasekanými oříšky (např. vlašské a pistácie).


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Podzimní ovesná kaše recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Podzimní ovesná kaše.
Nebo hledejte podobné podle části názvu podzimní ovesná kaše .
Hledat podobné recepty na internetu jako Podzimní ovesná kaše


×