Plněné žampiony portobello na grilu recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření45 minPočet porcí4 porce

Plněné žampiony portobello na grilu podávejte hned, protože nejlepší jsou ještě horké. Můžete je doplnit třeba salátem z čerstvé sezonní zeleniny.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 6 žampionů portobello
  • 60 g másla
  • 120 g kukuřičné strouhanky
  • 30 g čedaru
  • 40 g goudy
  • 1 červená kapie
  • špetka sušeného česneku
  • sůl
  • mletý černý pepř
  • čerstvá zelená petrželka


Způsob přípravy

Gril si zahřejeme na střední teplotu. Nastrouhaný sýr smícháme s máslem, strouhankou, špetkou česneku, soli a pepře. Nakonec přidáme nadrobno nakrájenou kapii a nasekanou zelenou petrželku.

Touto směsí naplníme kloboučky žampionů, ty pak rozložíme na rošt a grilujeme 5 až 8 minut.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Plněné žampiony portobello na grilu recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu plněné žampiony portobello grilu .
Hledat podobné recepty na internetu jako Plněné žampiony portobello na grilu
For Gastro 2022


×