Plněné žampiony portobello na grilu recept
HanaRohlenová
45 min4 porce
Plněné žampiony portobello na grilu podávejte hned, protože nejlepší jsou ještě horké. Můžete je doplnit třeba salátem z čerstvé sezonní zeleniny.
(celý recept)
Ingredience receptu
- 6 žampionů portobello
- 60 g másla
- 120 g kukuřičné strouhanky
- 30 g čedaru
- 40 g goudy
- 1 červená kapie
- špetka sušeného česneku
- sůl
- mletý černý pepř
- čerstvá zelená petrželka
Způsob přípravy
Gril si zahřejeme na střední teplotu. Nastrouhaný sýr smícháme s máslem, strouhankou, špetkou česneku, soli a pepře. Nakonec přidáme nadrobno nakrájenou kapii a nasekanou zelenou petrželku.
Touto směsí naplníme kloboučky žampionů, ty pak rozložíme na rošt a grilujeme 5 až 8 minut.
Další recepty na Plněné žampiony portobello na grilu.
Hledat podobné recepty na internetu jako Plněné žampiony portobello na grilu