Pikantní vepřové plátky recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření30 minPočet porcí4 porce

Pikantní vepřové plátky můžeme podávat s čerstvým pečivem, s vařenými bramborami nebo třeba s bramborovými hranilky.

Ingredience receptu

  • 4 plátky z vepřové kýty
  • 1 vejce
  • 1 lžička solamylu
  • 1/2 lžičky kari koření
  • 1/2 lžičky pepře
  • 1/2 lžičky cukru
  • 1/2 lžičky majoránky
  • 2 stroužky česneku
  • 1 feferonka
  • sůl


Způsob přípravy

Ušleháme vejce, přidáme všechno koření, prolisovaný česnek, solamyl, cukr, sůl a najemno nakrájenou feferonku. Do této směsi naložíme zlehka naklepané plátky masa. Uložíme do chladna do druhého dne.

Druhý den maso rozložíme do pekáčku, potřeme zbylou směsí a v troubě pečeme asi 20 minut při teplotě 200 stupňů.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Pikantní vepřové plátky recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu pikantní vepřové plátky .
Hledat podobné recepty na internetu jako Pikantní vepřové plátky


×