Pikantní roštěnky pečené v alobalu recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření90 minPočet porcí4 porce

Pikantní roštěnky pečené v alobalu podáváme s čerstvým pečivem nebo s brambory. Opečenými, šťouchanými nebo vařenými.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 4 hovězí roštěnky
  • 70 g ementálu
  • 50 g křenu
  • mletá červená paprika
  • mletý černý pepř
  • mořská sůl
  • olivový olej


Způsob přípravy

Troubu si předehřejeme na 200 stupňů. Roštěnky naklepeme a na okrajích nařízneme, aby se nezkroutily. Z obou stran je okořeníme pepřem, paprikou a osolíme. Pak maso potřeme olejem a necháme uležet alespoň hodinu v chladnu.

Po této době každou roštěnku pevně zabalíme do alobalu, položíme na rošt a pečeme asi 40 až 50 minut. Každý alobal po této době opatrně otevřeme, maso uvnitř posypeme trochou nastrouhaného sýra smíchaného s nastrouhaným křenem, a otevřené ještě krátce zapečeme, až se sýr rozpustí.

Kromě již uvedených příloh můžeme k těmto pikantním roštěnkám podávat zeleninové saláty.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Pikantní roštěnky pečené v alobalu recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu pikantní roštěnky pečené alobalu .
Hledat podobné recepty na internetu jako Pikantní roštěnky pečené v alobalu

Kde najít informace



×