Pikantní maso s česnekem recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření30 minPočet porcí2 porce

Pikantní maso s česnekem je jako správná minutka připravené během chvíle. Jen si dopřejte čas na marinování. Podáváme ho s rýží nebo hranolky.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 4 stroužky česneku
  • 300 g vepřové kýty
  • 1 lžíce sojové omáčky
  • 1 lžička worcesterové omáčky
  • 4 lžíce olivového oleje
  • mletý černý pepř
  • mletá sladká paprika
  • mořská sůl


Způsob přípravy

V míse smícháme sojovou omáčku, worcesterovou omáčku, olej, utřený česnek, špetku pepře a papriky a špetku soli. Dobře vše promícháme.

Vepřové maso nakrájíme na tenké nudličky a promícháme ho se směsí v míse. Na dvě hodiny pak zakrytou mísu uložíme do ledničky.

Po této době ve vysoké pánvi zahřejeme trochu oleje a masovou směs na něm osmahneme do změknutí masa. Podle potřeby občas mícháme. Celý proces vaření může trvat asi 5 minut.

Pak maso zakryjeme poklicí, necháme ho dvě minuty odpočinout a hned podáváme s vybranou přílohou.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Pikantní maso s česnekem recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Pikantní maso s česnekem.
Nebo hledejte podobné podle části názvu pikantní maso česnekem .
Hledat podobné recepty na internetu jako Pikantní maso s česnekem

Kde najít informace



×