Sdílet:

Pikantní karbanátky recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí4 porce

Pikantní karbanátky chutnají trochu jinak než ty klasické. Přidejte k nim hranolky, nebo opečené brambory, případně nějaký dip.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 250 g mletého hovězího masa
  • 250 g mletého vepřového masa
  • 2 jarní cibulky s natí
  • 1 vejce
  • 2 lžíce sojové omáčky
  • 2 lžíce rybí omáčky
  • 2 stroužky česneku
  • kukuřičná strouhanka
  • mořská sůl
  • olivový olej


Způsob přípravy

V míse smícháme mleté maso s utřeným česnekem, vejcem, rybí a sojovou omáčkou, nadrobno nakrájenými jarními cibulkami a špetkou soli. Podle potřeby do směsi přidáme strouhanku a uhněteme tuhé těsto.

Z masové směsi utvoříme navlhčenýma rukama malé karbanátky. Ve vyšší pánvi zahřejeme olivový olej a karbanátky na něm z obou stran usmažíme dozlatova.

Osmažené karbanátky odkládáme na papírové utěrky, abychom je zbavili přebytečného tuku. Přílohou může být i bramborová kaše.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Pikantní karbanátky recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Pikantní karbanátky.
Nebo hledejte podobné podle části názvu pikantní karbanátky .
Hledat podobné recepty na internetu jako Pikantní karbanátky

Kde najít informace



×