Sdílet:

Pečený kančí hřbet recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření90 minPočet porcí4 porce

Pečený kančí hřbet můžeme doplnit švestkovou omáčkou a bramborovými noky. Nebo dušeným zelím a bramborovými knedlíky.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 600 g vykostěného kančího hřbetu
  • 1 pomeranč
  • 200 ml červeného vína
  • 1 citron
  • 50 ml koňaku
  • 2 lžíce tekutého medu
  • olivový olej
  • sůl
  • mletý černý pepř


Způsob přípravy

Maso po délce nařízneme. V míse smícháme pomerančovou šťávu s citronovou šťávou, s medem, vínem a koňakem. Maso ze všech stran osolíme, opepříme a naložíme ho na 4 hodiny do připravené marinády.

Před koncem marinování předehřejeme troubu na 180 stupňů. Maso vyndáme z marinády, osušíme ho a v pánvi na rozpáleném oleji ho opečeme ze všech stran. Pak ho vložíme do pekáče, podlijeme trochou marinády a v předehřáté troubě upečeme do měkka.

Během pečení maso podle potřeby podléváme. Hned po upečení maso naporcujeme a s vybranou přílohou podáváme.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Pečený kančí hřbet recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Pečený kančí hřbet.
Nebo hledejte podobné podle části názvu pečený kančí hřbet .
Hledat podobné recepty na internetu jako Pečený kančí hřbet

Kde najít informace



×