Pečený bůček marinovaný recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření90 minPočet porcí6 porcí

Pečený bůček marinovaný je nejlepší třeba s bramborovým knedlíkem. Ale s čerstvým chlebem, kyselou okurkou a hořčicí vám bude chutnat také.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 1 kg bůčku
  • 50 ml červeného vína
  • 1 stroužek česneku
  • 150 ml sojové omáčky
  • 2 lžíce rajčatového protlaku
  • mletý černý pepř
  • olivový olej


Způsob přípravy

Z vína, sojové omáčky, utřeného česneku, protlaku a špetky pepře připravíme marinádu. Maso marinádou potřeme a necháme ho ležet do druhého dne v ledničce.

Troubu si předehřejeme na 180 stupňů. Do olejem vymazaného pekáče uložíme maso a podlijeme ho trochou vody. Pekáč přikryjeme víkem a zvolna maso pečeme asi 45 minut. Pak teplotu zvýšíme na 200 stupňů, víko odstraníme a bůček dopečeme do měkka. Během celé doby pečení bůček podle potřeby podléváme a poléváme vypečenou šťávou.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Pečený bůček marinovaný recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Pečený bůček marinovaný.
Nebo hledejte podobné podle části názvu pečený bůček marinovaný .
Hledat podobné recepty na internetu jako Pečený bůček marinovaný

Kde najít informace



×