Pečené zeleninové hranolky recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí4 porce

Pečené zeleninové hranolky jsou zdravé a křupavé chuťovky. Můžete k nim přidat svůj oblíbený dip, nebo jen domácí kečup. Můžete upéci hranolky z různých druhů zeleniny, nebo jen z jednoho, oblíbeného druhu. I koření můžete použít podle vlastní chuti.

Ingredience receptu

  • 1/4 celeru
  • 2 mrkve
  • 1 petržel
  • 2 batáty
  • olivový olej
  • sůl
  • mletý černý pepř
  • kari koření
  • sušený česnek
  • mletá sladká paprika


Způsob přípravy

Sůl, pepř, kari, česnek a papriku smícháme v míse, přidáme olivový olej a důkladně promícháme. Zeleninu oloupeme a nakrájíme na hranolky. Troubu si předehřejeme na 180 stupňů.

Zeleninové hranolky nasypeme do mísy a promícháme, tak aby se všechny ze všech stran obalily kořenící směsí.

Na plech vyložený pečícím papírem rozložíme okořeněné zeleninové hranolky v jedné vrstvě a v předehřáté troubě je upečeme dozlatova.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Pečené zeleninové hranolky recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Pečené zeleninové hranolky.
Nebo hledejte podobné podle části názvu pečené zeleninové hranolky .
Hledat podobné recepty na internetu jako Pečené zeleninové hranolky


×