Pečené hovězí hrudí recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření90 minPočet porcí4 porce

Pečené hovězí hrudí podáváme třeba s bramborovou kaší.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 700 g hovězího hrudí
  • 2 cibule
  • 1/2 l vývaru
  • 2 lžička worchesteru
  • 2 stroužky česneku
  • sůl
  • mletý černý pepř
  • rostlinný olej


Způsob přípravy

Troubu si předehřejeme na 150 stupňů. Maso očistíme a opepříme, 2 lžíce oleje smícháme se špetkou soli a pepře a routo směsí potřeme maso z obou stran.

Maso nyní stočíme do válečku a převážeme potravinovým provázkem. Na pánvi ho na lžíci oleje zprudka opečeme ze všech stran. Maso vyndáme a na oleji osmahneme nakrájenou cibuli dozlatova.

Vývar přivedeme k varu, přidáme do něj utřený česnek a worchester. Promícháme a odstavíme z plotny. Do pekáče rozložíme osmaženou cibuli a na ní položíme připravené maso.

Ochuceným vývarem maso podlijeme a v předehřáté troubě ho zvolna pečeme doměkka. Během pečení podléváme vývarem podle potřeby. Po upečení maso nakrájíme na plátky a podáváme s přílohou.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Pečené hovězí hrudí recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Pečené hovězí hrudí.
Nebo hledejte podobné podle části názvu pečené hovězí hrudí .
Hledat podobné recepty na internetu jako Pečené hovězí hrudí


×