Pečené brokolicové karbanátky recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření90 minPočet porcí4 porce

Pečené brokolicové karbanátky podávejte třeba s bramborovou kaší politou rozpuštěným máslem. Nebo, kdo to má raději, s bramborovými hranolky a oblíbeným dipem.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 1 brokolice
  • 2 vejce
  • 80 g strouhaného sýra (eidam, gouda)
  • 50 g anglické slaniny
  • mletý černý pepř
  • kurkuma
  • sůl
  • kukuřičná strouhanka
  • olivový olej


Způsob přípravy

Brokolici uvaříme v osolené vodě do měkka, rozebereme ji na růžičky a vidličkou ve velké míse ji rozmačkáme. přidáme vejce, špetku soli, pepře, kurkumy, nadrobno nakrájenou slaninu a strouhaný sýr. Důkladně promícháme.

Troubu si předehřejeme na 180 stupňů. Připravenou směs podle potřeby zahustíme kukuřičnou strouhankou a tvoříme z ní malé karbanátky. Ty rozložíme na olejem vymazaný plech a v předehřáté troubě je pečeme přibližně 30 až 40 minut.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Pečené brokolicové karbanátky recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu pečené brokolicové karbanátky .
Hledat podobné recepty na internetu jako Pečené brokolicové karbanátky


×