Pažitková omáčka 2 recept
Lukáš Svítil
10 min4 porce
Pažitková omáčka se výborně hodí k tradiční vídeňské specialitě s vařeným hovězím masem.
(celý recept)
Ingredience receptu
- 4 dkg másla
- 4 dkg hladké mouky
- 1/4 litru vody
- sůl
- cukr
- ocet
- pažitka
- 2 dl kyselé smetany
- 2 dkg hladké mouky
Způsob přípravy
Máslo rozpustíme, přidáme mouku a upražíme světlou jíšku. Zalijeme vodou, osolíme a necháme pomalu vařit.
Potom přidáme cukr, ocet, posekanou pažitku a ve smetaně rozmíchanou mouku a necháme povařit.
Další recepty na Pažitková omáčka 2.
Hledat podobné recepty na internetu jako Pažitková omáčka 2