Pažitková omáčka 2 recept

Lukáš Svítil

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření10 minPočet porcí4 porce

Pažitková omáčka se výborně hodí k tradiční vídeňské specialitě s vařeným hovězím masem.
(celý recept)

Pažitková omáčka se výborně hodí k tradiční vídeňské specialitě s vařeným hovězím masem....

Ingredience receptu

  • 4 dkg másla
  • 4 dkg hladké mouky
  • 1/4 litru vody
  • sůl
  • cukr
  • ocet
  • pažitka
  • 2 dl kyselé smetany
  • 2 dkg hladké mouky


Způsob přípravy

Máslo rozpustíme, přidáme mouku a upražíme světlou jíšku. Zalijeme vodou, osolíme a necháme pomalu vařit.

Potom přidáme cukr, ocet, posekanou pažitku a ve smetaně rozmíchanou mouku a necháme povařit.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Pažitková omáčka 2 recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Pažitková omáčka 2.
Nebo hledejte podobné podle části názvu pažitková omáčka .
Hledat podobné recepty na internetu jako Pažitková omáčka 2


×