Patizonové karbanátky recept

Tomáš Rohlena

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření50 minPočet porcí3 porce

Patizonové karbanátky se sýrem příjemně překvapí svou chutí. Velmi chutné jídlo vhodné nejen pro vegetariány.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 1 vejce
  • 120 g strouhaného sýra
  • 1 patizon
  • 3 lžíce polohrubé mouky
  • rostlinný olej na smažení
  • strouhanka na obalení
  • špetka soli
  • špetka mletého pepře


Způsob přípravy

Nejprve oloupeme patizon, odstraníme z něho semena a a nahrubo ho nastrouháme. Přebytečnou tekutinu slijeme. Přidáme k němu vejce, mouku a nastrouhaný sýr a vše dobře promícháme. Směs podle své chuti osolíme a opepříme.

Z hotové směsi vytvoříme malé karbanátky, obalíme je v jemné strouhance a na rozpáleném oleji je smažíme dozlatova.

Patizonové karbanátky doplníme bramborovou kaší nebo vařenými brambory.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Patizonové karbanátky recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Patizonové karbanátky.
Nebo hledejte podobné podle části názvu patizonové karbanátky .
Hledat podobné recepty na internetu jako Patizonové karbanátky
For Gastro 2022


×