Paštikové koření směs recept

Alena B.

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření5 minPočet porcí1 porce

Paštiky se dají připravit z různých druhů masa, vnitřností i jater. Do této pochoutky se mohou zužitkovat i masové odřezky a nastavit ji lze bramborami, houbami nebo zeleninou. Paštiky platí za pochoutku a tajemství tkví i v jejich dochucení. K tomu můžeme použít například koňak, rum, sardele, ale také paštikové koření. Když se pustíte do jeho přípravy, udělejte ho více. V uzavíratelné nádobě neztratí na kvalitě a určitě se bude později hodit.

Ingredience receptu

  • 1 lžička mletého černého pepře
  • 2 zarovnaná lžička mletého nového koření
  • 1 velký sušený tlučený bobkový list
  • špetka tlučeného tymiánu
  • špetka tlučeného hřebíčku


Způsob přípravy

Hřebíček, tymián a bobkový list dáme do hmoždíře nebo sekáčku a roztlučeme je či rozsekáme.

V misce smícháme takto upravené koření s mletým novým kořením i pepřem a směs naplníme do uzavíratelné skleněné lahvičky.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Paštikové koření směs recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu paštikové koření směs .
Hledat podobné recepty na internetu jako Paštikové koření směs


×