Nepečený jablečný dezert recept

Dana F.

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření30 minPočet porcí4 porce

Spojením vlašských ořechů a agávového sirupu vytvoříte křupavou krustu, která je základem koláče. na ní přijde lehká jablečná nádivka a dezert nakonec doladí vynikající slaný karamel. Bez pečení máte do půl hodinky hotovo.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 150 g vlašských ořechů,
  • 3 lžíce agávového sirupu,
  • 1/2 lžičky skořicového cukru,
  • špetka soli,
  • 3 jablka,
  • 3 lžíce medu,
  • 2 lžíce citronové šťávy,
  • špetka skořice,
  • 80 ml kokosového mléka,
  • 3 lžíce kokosového oleje,
  • 1/2 lžíce másla


Způsob přípravy

V kuchyňském robotu rozmixujte oloupané vlašské ořechy. Přidejte špetku soli, agávový sirup a skořicový cukr a ještě pomixujte dohladka. Dejte chladit do lednice.

Jablka oloupejte a nastrouhejte nahrubo a vymačkejte z nich šťávu. vložte do mísy a přidejte med, citronovou šťávu a mletou skořici. Přísady promíchejte.

V menší míse utřete dohladka máslo s kokosovým olejem a mlékem a špetkou soli. Dejte ztuhnout do lednice.

Ořechovou krustu vyndejte z lednice a rozprostřete na talířky na kterých budete dezert podávat. Na krustu navrstvěte jablečnou směs a polijte ztuhlou polevou z lednice.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Nepečený jablečný dezert recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Nepečený jablečný dezert.
Nebo hledejte podobné podle části názvu nepečený jablečný dezert .
Hledat podobné recepty na internetu jako Nepečený jablečný dezert

Kde najít informace



×