Nálev na zeleninu recept

Monika K.

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření25 minPočet porcí8 porcí

Dobrý nálev je základ při sterilování zeleniny. Např. červené řepy.

(celý recept)

Ingredience receptu

  • 300 g cukr – krupice
  • 150 g sůl
  • fenykl
  • 3,5 l voda
  • 40 ks sacharin
  • 1,5 l ocet


Způsob přípravy

Vezmeme si hrnec, napustíme vodu a vložíme fenykl. Osladíme a osolíme. Vhodíme sacharin a přilijeme ocet. Uvedeme do varu.

Řepu pokrájíme a nandáme do umytých skleniček.

Nálev scedíme a nalijeme do skleniček. Zavíčkujeme a sterilujeme asi 25 minut na 90°C.

Opatrně vyndáme a uložíme do chladu.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Nálev na zeleninu recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Nálev na zeleninu.
Nebo hledejte podobné podle části názvu nálev zeleninu .
Hledat podobné recepty na internetu jako Nálev na zeleninu
For Gastro 2022


×