Mrkvové bramboráčky pečené na roštu recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí4 porce

Mrkvové bramboráčky pečené na roštu jsou křupavé a voní česnekem a majoránkou. Stejně jako ty klasické, bramborové.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 550 g mrambor
  • 200 g mrkve
  • 2 stroužky česneku
  • 100 g hladké mouky
  • 2 vejce
  • 1 lžíce rostlinného oleje
  • majoránka
  • sůl
  • mletý černý pepř
  • kari koření


Způsob přípravy

Troubu si předehřejeme na 180 stupňů. Brambory a mrkev oloupeme a nastrouháme najemno. Směs okořeníme podle chuti solí, pepřem, kari a majoránkou. Přidáme vejce, utřený česnek a postupně i mouku, tak by vzniklo tužší bramborákové těsto.

Z těsta tvoříme tenké placičky, které na olejem pomazaném roštu pečeme v předehřáté troubě z obou stran dozlatova.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Mrkvové bramboráčky pečené na roštu recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu mrkvové bramboráčky pečené roštu .
Hledat podobné recepty na internetu jako Mrkvové bramboráčky pečené na roštu


×