Mořská štika zapečená s parmezánem recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí2 porce

Mořská štika zapečená s parmezánem je nejlepší s bramborami. Mohou být vařené nebo pečené v troubě zároveň s rybou.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 2 filety z mořské štiky
  • 1 vejce
  • 60 g strouhaného parmezánu
  • 2 lžíce másla
  • 1 cibule
  • mořská sůl
  • mletý černý pepř
  • 2 lžíce smetany
  • sušená bazalka


Způsob přípravy

Troubu si předehřejeme na 180 stupňů. Rybí filety osolíme a opepříme. Pekáč vymažeme máslem a na dno položíme na kolečka nakrájenou cibuli. Na ní pak rozložíme rybí maso.

Rybu posypeme špetkou bazalky a polijeme rozpuštěným máslem. V předehřáté troubě ji pak upečeme doměkka.

Vejce rozšleháme se smetanou a hotovou rybu polijeme. Povrch pak posypeme sýrem a v troubě krátce zapečeme dorůžova.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Mořská štika zapečená s parmezánem recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu mořská štika zapečená parmezánem .
Hledat podobné recepty na internetu jako Mořská štika zapečená s parmezánem

Kde najít informace



×