Sdílet:

Moravský vrabec recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí4 porce

Moravský vrabec nejvíce chutná s knedlíkem a zelím. A to jak s houskovým tak i bramborovým knedlíkem.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 600 g vepřové kýty
  • 3 stroužky česneku
  • vepřové sádlo
  • mořská sůl
  • mletý černý pepř


Způsob přípravy

Troubu si předehřejeme na 200 stupňů. Maso nakrájíme na střední kostky a rozložíme do sádlem vymazaného pekáče. Pak ho osolíme a opepříme a posypeme nahrubo nasekaným česnekem.

V předehřáté troubě maso zprudka pečeme ze všech stran asi čtvrt hodiny. Po této době snížíme teplotu trouby přibližně na 170 stupňů, maso podlijeme vodou a dále pečeme do měkka.

Během pečení občas podle potřeby maso podlijeme a promícháme.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Moravský vrabec recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Moravský vrabec.
Nebo hledejte podobné podle části názvu moravský vrabec .
Hledat podobné recepty na internetu jako Moravský vrabec

Kde najít informace



×