Mleté maso v gulášové omáčce recept
HanaRohlenová
45 min4 porce
Mleté maso v gulášové omáčce je takový rychlý guláš, když nemáte moc času.
(celý recept)
Ingredience receptu
- 300 g hovězího masa
- 300 g vepřového masa
- 1 cibule
- 1 stroužek česneku
- 3 lžíce rostlinného oleje
- 1/2 lžičky sladké mleté papriky
- 1/2 lžičky mleté uzené papriky
- mletý pepř
- sůl
Způsob přípravy
Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli a utřený česnek. Vepřové i hovězí maso umeleme. K cibuli přidáme papriku, špetku soli a pepře a promícháme.
Nyní přidáme mleté maso, za stálého míchání ho osmahneme a dusíme 20 až 30 minut do měkka. Podle potřeby můžeme lehce podlít vodou.
Podáváme třeba s čerstvým pečivem.
Další recepty na Mleté maso v gulášové omáčce.
Hledat podobné recepty na internetu jako Mleté maso v gulášové omáčce