Mleté maso v gulášové omáčce recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření45 minPočet porcí4 porce

Mleté maso v gulášové omáčce je takový rychlý guláš, když nemáte moc času.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 300 g hovězího masa
  • 300 g vepřového masa
  • 1 cibule
  • 1 stroužek česneku
  • 3 lžíce rostlinného oleje
  • 1/2 lžičky sladké mleté papriky
  • 1/2 lžičky mleté uzené papriky
  • mletý pepř
  • sůl


Způsob přípravy

Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli a utřený česnek. Vepřové i hovězí maso umeleme. K cibuli přidáme papriku, špetku soli a pepře a promícháme.

Nyní přidáme mleté maso, za stálého míchání ho osmahneme a dusíme 20 až 30 minut do měkka. Podle potřeby můžeme lehce podlít vodou.

Podáváme třeba s čerstvým pečivem.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Mleté maso v gulášové omáčce recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu mleté maso gulášové omáčce .
Hledat podobné recepty na internetu jako Mleté maso v gulášové omáčce


×