Mleté kuřecí maso recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí6 porcí

Mleté kuřecí maso je jemné, lehce stravitelné a také je zdrojem bílkovin, minerálů a vitamínů. Dá se připravit mnoha způsoby, my jsme mezi nimi vybrali recept na sekanou.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 600 g mletého kuřecího masa
  • 3 stroužky česneku
  • 1 jarní cibulka
  • 2 vejce
  • sušená majoránka
  • čerstvá petrželka
  • mletý černý pepř
  • mořská sůl
  • olivový olej
  • jemná strouhanka


Způsob přípravy

Troubu předehřejeme na 200 stupňů. Ve velké míse smícháme mleté maso s vejci, nadrobno nakrájenou cibulkou, utřeným česnekem, špetkou soli, pepře, majoránky a nadrobno nasekané zelené petrželky. Nakonec přidáme strouhanku podle potřeby a uhněteme husté těsto.

Z těsta vytvarujeme šišku sekané, vložíme ji do olejem vymazaného pekáče, přikryjeme víkem a v předehřáté troubě pečeme 30 až 45 minut.

Kuřecí sekanou podáváme s bramborovou kaší, nebo s vařenými bramborami, a třeba ještě se salátem z čerstvé zeleniny.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Mleté kuřecí maso recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Mleté kuřecí maso.
Nebo hledejte podobné podle části názvu mleté kuřecí maso .
Hledat podobné recepty na internetu jako Mleté kuřecí maso

Kde najít informace



×