Sdílet:

Masová pomazánka recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření30 minPočet porcí4 porce

Masová pomazánka je skvělá třeba na topinky. Nebo namažte čerstvou bagetu a obložte ji nakrájenou zelenou paprikou, plátky rajčat nebo ředkviček.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 300 g uzené krkovičky
  • 1 jarní cibulka
  • 1 šalotka
  • 2 naložené okurky
  • 1 lžíce hořčice
  • 150 g lučiny
  • čerstvá petrželka nebo pažitka
  • olivový olej
  • sůl
  • pepř


Způsob přípravy

Uzenou krkovičku umeleme na jemno společně s naloženými okurkami a jarní cibulkou. Na trošce oleje osmahneme dozlatova nadrobno nakrájenou šalotku a přidáme ji k umletému masu.

Nyní přidáme lučinu a hořčici, nasekanou pažitku nebo petrželku, důkladně promícháme a podle chuti okořeníme solí a pepřem.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Masová pomazánka recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Masová pomazánka.
Nebo hledejte podobné podle části názvu masová pomazánka .
Hledat podobné recepty na internetu jako Masová pomazánka
For Gastro 2022


×