Mangold na kari recept

Alena B.

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření20 minPočet porcí2 porce

Tato zelenina pro mě byla dlouhou dobu velkou neznámou, ale jakmile jsem ji poprvé vyzkoušela, hned jsem si ji oblíbila. Listy mangoldu přidávám do salátu, do polévek nebo je podusím jako přílohu k masu.
(celý recept)

Tato zelenina pro mě byla dlouhou dobu velkou neznámou, ale jakmile jsem ji poprvé vyzkoušela, hned jsem si ji oblíbila. Listy mangoldu přidávám do salátu, do polévek nebo je podusím jako přílohu k ma...

Ingredience receptu

  • 500 g mangoldu (pouze listy bez řapíků)
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 2 lžičky kari koření
  • 1 lžíce přepuštěného másla pro osmažení
  • sůl


Způsob přípravy

Listy mangoldu vložíme do hrnce s mírně osolenou vodou a krátce je spaříme. Poté je necháme pořádně okapat.

Na pánvi rozehřejeme přepuštěné máslo, přisypeme kari koření a necháme ho rozvonět. Pak přidáme nakrájené mangoldové listy a podusíme je do měkka. Podáváme jako přílohu k masu.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Mangold na kari recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Mangold na kari.
Nebo hledejte podobné podle části názvu mangold kari .
Hledat podobné recepty na internetu jako Mangold na kari


×