Sdílet:

Makrela na česneku recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí2 porce

Makrela na česneku bude výborná s bramborami pečenými na sucho nebo s dušenou zeleninou a čerstvým zeleninovým salátem.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 2 makrely
  • 4 stroužky česneku
  • sůl
  • hladká mouka
  • olivový olej


Způsob přípravy

Makrely zbavíme hlavy a ocasní ploutve, vykucháme je a vyjmeme páteř. Opláchneme je studenou vodou.

Česnek utřeme se solí a touto směsí ryby potřeme ze všech stran, hlavně uvnitř. Pak makrely obalíme v hladké mouce a v horkém oleji je opečeme ze všech stran dozlatova.

Ztlumíme teplotu, ryby přiklopíme pokličkou a zvolna je dosmažíme do měkka.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Makrela na česneku recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Makrela na česneku.
Nebo hledejte podobné podle části názvu makrela česneku .
Hledat podobné recepty na internetu jako Makrela na česneku


×