Langoše bez kynutí recept

Alena B.

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření20 minPočet porcí2 porce

Do klasického receptu na kynuté langošové těsto se přidávají kvasnice a brambory. Jak si ale poradit v situaci, kdy vás tlačí čas? Pak je nasnadě vyzkoušet tento zjednodušený předpis bez kynutí!
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 250 g hladké mouky
  • 1 balení sušeného droždí
  • 250 ml vlažného mléka
  • špetka soli


Způsob přípravy

Do mísy nasypeme mouku, droždí, přidáme sůl a směs zalijeme mlékem.

Vařečkou vypracujeme hladké těsto. Hněteme ho tak dlouho, až se přestane lepit. Těsto vyklopíme na pomoučenou podložku, rozdělíme ho na asi 12 podobně velkých kousků a ihned přistupujeme ke smažení.

Na pánvi zahřejeme dostatečné množství oleje a langoš před vložením do olejové lázně rukou roztáhneme. Smažíme ho z obou stran pěkně dozlatova. Placku vytaženou z lázně lze nechat okapat na kuchyňské papírové utěrce, která odsaje přebytečný tuk.

Langoše zdobíme zakysanou smetanou smíchanou s prolisovaným česnekem, kečupem a strouhaným sýrem.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Langoše bez kynutí recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Langoše bez kynutí.
Nebo hledejte podobné podle části názvu langoše bez kynutí .
Hledat podobné recepty na internetu jako Langoše bez kynutí

Kde najít informace



×