Kysané zelí jako příloha recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí4 porce

Kysané zelí jako příloha k vepřovému masu s knedlíkem. Ale tahle zdravá pikantní příloha se hodí téměř ke všem masům, ať už je upečete , nebo připravíte na grilu. Recept je vhodný jak pro bílé, tak pro červené zelí
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 500 g kysaného zelí
  • 1 cibule
  • sůl
  • kmín
  • cukr krupice
  • polohrubá mouka
  • olivový olej
  • ocet


Způsob přípravy

Na lžíci oleje osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli až zesklovatí. Pak přidáme kysané zelí bez nálevu, špetku kmínu a vše podlijeme trochou vody. Zelí dusíme zvolna za občasného míchání téměř doměkka.

Před koncem vaření zelí ochutíme solí, cukrem a octem podle své chuti. V trošce vody rozmícháme lžíci mouky, přidáme k zelí a za stálého míchání ještě krátce povaříme.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Kysané zelí jako příloha recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Kysané zelí jako příloha.
Nebo hledejte podobné podle části názvu kysané zelí jako příloha .
Hledat podobné recepty na internetu jako Kysané zelí jako příloha

Kde najít informace



×