Květákové rizoto recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření45 minPočet porcí4 porce

Květákové rizoto s hovězím masem báječně voní čedarem. Můžete k němu přidat nasucho opečený toast.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 1 květák
  • 200 g mletého hovězího masa
  • 1 citron
  • 70 g čedaru
  • špetka mleté červené papriky
  • špetka soli
  • špetka mletého černého pepře
  • olivový olej


Způsob přípravy

Ve vyšší pánvi na oleji orestujeme mleté maso. Přidáme k němu špetku koření a dusíme ho asi 10 až 15 minut.

Omytý květák rozebereme na růžičky a v mixéru je rozmixujeme na drobné kousky. V kastrole na oleji pak květák asi 3 minuty za stálého míchání smažíme. Nakonec přidáme citronovou šťávu, špetku soli a pepře a dobře promícháme.

Ke květáku přidáme mleté maso, důkladně ho promícháme a podle potřeby dochutíme kořením. Každou porci květákového rizota nakonec posypeme nastrouhaným čedarem.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Květákové rizoto recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Květákové rizoto.
Nebo hledejte podobné podle části názvu květákové rizoto .
Hledat podobné recepty na internetu jako Květákové rizoto

Kde najít informace



×