Kuřecí vývar se šťovíkem a kopřivami recept

Dana F.

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření90 minPočet porcí6 porcí

Jedinečný kuřecí vývar plný vitamínů, který vás postaví na nohy. Tohle prostě musíte zkusit!
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 2 kuřecí skelety
  • 200g šťovíku
  • 400g čerstvých kopřiv
  • 1 cibule
  • 2 lžíce másla
  • celý pepř
  • nové koření
  • bobkový list
  • sůl


Způsob přípravy

Nejprve si uvaříme kuřecí vývar, nezapomeneme na nové koření, celý pepř a bobkový list. Dle chuti osolíme. Poté maso ze skeletů obereme a vrátíme zpět do polévky.

Mezitím opláchneme kopřivy a otrháme listy, které nasekáme nadrobno. Cibuli nakrájíme také nadrobno a osmahneme na másle dozlatova. Poté přidáme kopřivy a zalijeme vývarem. Povaříme cca deset minut.

Mezitím si nasekáme šťovík nadrobno a přidáme do polévky. Tu ještě cca pět minut povaříme. Dle chuti ještě osolíme. Dobrou chuť!


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Kuřecí vývar se šťovíkem a kopřivami recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu kuřecí vývar šťovíkem kopřivami .
Hledat podobné recepty na internetu jako Kuřecí vývar se šťovíkem a kopřivami

Kde najít informace



×