Kuřecí steak s chřestem a krémovou česnekovou omáčkou recept

Adéla S.

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření25 minPočet porcí2 porce

Skvělý jarní recept ideální pro lidi, kteří drží nízkokalorickou dietu. Kombinace svěží zeleniny a dietního kuřecího masa s lahodnou jogurtovo-česnekovou omáčkou.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 1 polévková lžíce řepkového oleje
  • 2 kuřecí prsa bez kůže (asi 150 g každé)
  • 10 středních chřestových oštěpů, každý nakrájený na třetiny
  • 1 velký nebo 2 malé pórky, dobře umyté a silně nakrájené na plátky
  • 3 celerové tyčinky, nakrájené na plátky
  • 200 ml zeleninového vývaru se sníženým obsahem soli
  • 140 g mraženého hrášku
  • 1 vaječný žloutek
  • 4 lžíce přírodního bio jogurtu
  • 1 stroužek česneku, jemně nastrouhaný
  • ⅓ malé balení čerstvého estragonu, nasekané
  • nové brambory, k podávání (volitelně)


Způsob přípravy

Zahřejte olej na velké nepřilnavé pánvi a osmahněte kuřecí prsa po dobu 5 minut z obou stran, dokud nejsou krásně dozlatova.

Přidejte nakrájený chřest, pór a celer, nalijte vývarem a vařte cca 10 minut. Přidejte hrášek a vařte dalších 5 minut.

Mezitím rozmíchejte vaječný žloutek s jogurtem a česnekem. Do zeleniny vmíchejte jogurtovou směs a přidejte estragon.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Kuřecí steak s chřestem a krémovou česnekovou omáčkou recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu kuřecí steak chřestem krémovou česnekovou omáčkou .
Hledat podobné recepty na internetu jako Kuřecí steak s chřestem a krémovou česnekovou omáčkou


×