Krůtí karbanátky pečené v troubě recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí4 porce

Krůtí karbanátky pečené v troubě jsou jemné a zároveň pikantní. Podávejte je s bramborovou kaší politou rozpuštěným máslem, nebo s čerstvými zeleninovými saláty.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 500 g mletého krůtího masa (prsa)
  • 2 stroužky českého česneku
  • 170 g kukuřičné strouhanky
  • 1 vejce
  • 1 lžička Solamylu
  • sůl
  • mletý černý pepř
  • olivový olej na smažení a pečení
  • čerstvá zelená petrželka


Způsob přípravy

Troubu si předehřejeme na 180 stupňů. V míse smícháme maso se strouhankou, přidáme vejce, utřený česnek, Solamyl, špetku soli a mletého pepře, a lžíci na jemno nasekané zelené petrželky.

Důkladně směs promícháme, aby se všechny ingredience spojily. Pak ze směsi vytvarujeme malé karbanátky a na pánvi je na horkém oleji krátce opečeme z obou stran.

Na olejem vymazaný plech rozložíme opečené karbanátky a v předehřáté troubě je pečeme 20 až 30 minut podle velikosti.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Krůtí karbanátky pečené v troubě recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu krůtí karbanátky pečené troubě .
Hledat podobné recepty na internetu jako Krůtí karbanátky pečené v troubě

Kde najít informace



×